DR-493-bw_1023430

Energiebelasting

De energiebelasting en sinds 2013 de ODE (opslag duurzame energie) maakt een steeds groter deel uit van uw energierekening. Voor u als verbruiker vormen deze heffingen een flinke kostenpost. De energieleverancier fungeert als doorgeefluik voor deze belasting en loopt dus een fiscaal risico als de heffing niet juist verloopt. dFZ is specialist op het gebied van energiebelasting en adviseert zowel verbruikers als energieleveranciers.

Voor verbruikers loont een controle van de energiebelasting bijna altijd. Er zijn in de wet namelijk veel interessante teruggaveregelingen en vrijstellingen. Deze vrijstellingen of teruggaven krijgt u niet automatisch. dFZ onderzoekt de mogelijkheden en dient een verzoek voor u in bij de energieleverancier of de belastingdienst. Ook als u meerdere aansluitingen heeft of overstapt naar een andere leverancier, is een controle van de energiebelasting vaak erg nuttig.

Wekt u zelf elektriciteit op en/of levert u door aan anderen? Laat uw belastingpositie checken en optimaliseren. Voorkom verrassingen met betrekking tot belastingplicht en zorg er ook voor dat u gebruik maakt van eventuele teruggaven. dFZ stemt alles voor u af met de belastingdienst.

Heeft u als leverancier veel clusterverzoeken te verwerken, en kunt u wel wat hulp gebruiken? U bent bij dFZ aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring en helpen u graag verder.

 

Nieuws over fiscale zaken

dFZ lid van de Jarige Job Business Club

dFZ draagt Stichting Jarige Job een warm hart toe en is daarom toegetreden tot de Jarige Job Business Club.

 

Lees verder

Over de fiscale zaak

de Fiscale Zaak werkt!

de Fiscale zaak werkt!

tevreden klanten zijn daarvan het bewijs

referenties