DR-493-bw_1023430

Branches

Bedrijven en instellingen lopen tegen verschillende heffingen aan. dFZ is actief in verschillende branches en kan ook voor uw bedrijf of instelling een optimalisatie realiseren. Belasting betalen is nodig, maar onnodig te veel betalen is zonde.

De zorg verandert en dat brengt veel nieuwe financiële uitdagingen met zich mee. dFZ denkt met u mee en reduceert daar waar mogelijk de kosten. Vele ziekenhuizen en instellingen voor ouderenzorg gingen u voor en bespaarden aanzienlijk op de zuiveringsheffing, energiebelasting en ozb. Voor twee cliënten van dFZ heeft een jarenlange procedure mooie arresten opgeleverd. De Hoge Raad oordeelde dat verpleeghuizen ook grotendeels onder de woondelenvrijstelling vallen. Deze arresten hebben voor deze cliënten en voor vele andere instellingen in het land geresulteerd in veel lagere aanslagen ozb. (arrest december 2013, arrest november 2013)

In een procedure gevoerd voor een logistiek bedrijf bevestigde de Hoge Raad de uitspraak van het Hof dat drijvende RoRo pontons roerend zijn en er daarom geen ozb mag worden geheven over de waarde daarvan. Voor deze cliënt leverde dit een flinke belastingbesparing op. (Hofuitspraak maart 2014)

Wilt u weten wat de Fiscale Zaak voor u kan betekenen? Neemt u dan even contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op met de Fiscale Zaak en laat u informeren over de mogelijkheden die er wellicht voor u zijn. 

 

Nieuws over fiscale zaken

70 gemeenten voeren precario in

Nog op de valreep hebben 70 gemeenten in 2017 een precariobelasting op buizen en leidingen ingevoerd. 

Lees verder

Over de fiscale zaak

de Fiscale Zaak werkt!

de Fiscale zaak werkt!

tevreden klanten zijn daarvan het bewijs

referenties