DR-493-bw_1023430

Over dFZ

de Fiscale Zaak heeft verstand van zaken

dFZ is opgericht door Thamar de Goede. Zij adviseert sinds vele jaren bedrijven en instellingen op het gebied van lokale heffingen en milieubelastingen. Van de lokale aannemer die vindt dat zijn aanslag precariobelasting ten onrechte is opgelegd, de landelijke winkelketen die de aanslagen bouwleges laat controleren tot de olieterminal die de aanslagen precariobelasting op haar leidingen laat beoordelen.

Ook in de gezondheidszorg adviseert dFZ vele instellingen. Twee beroepszaken die zijn gevoerd voor klanten van dFZ hebben na een jarenlange procedure geleid tot arresten over de woondelenvrijstelling in verpleeghuizen die in de hele branche voor besparingen hebben gezorgd (arrest december 2013arrest november 2013).

de Fiscale Zaak werkt!

dFZ is pro actief en wijst u op nieuwe besparingsmogelijkheden als deze zich voordoen. Als u de fiscale zaak inschakelt, bent u er van verzekerd dat uw zaken de volle aandacht hebben. Logisch dus dat dFZ met veel van haar klanten een jarenlange relatie onderhoudt.

Referenties

de Fiscale Zaak werkt ook graag voor u. Neemt u contact op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak bij u of bij ons op de zaak? 

 

de Fiscale Zaak staat u graag te woord

U kunt contact opnemen met dFZ via bovenstaand contactformulier of mailen naar info@defiscalezaak.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 06 - 421 433 93. dFZ staat u graag te woord.

Nieuws over fiscale zaken

dFZ lid van de Jarige Job Business Club

dFZ draagt Stichting Jarige Job een warm hart toe en is daarom toegetreden tot de Jarige Job Business Club.

 

Lees verder

Over de fiscale zaak

de Fiscale Zaak werkt!

de Fiscale zaak werkt!

tevreden klanten zijn daarvan het bewijs

referenties