DR-493-bw_1023430

referenties

Maasstad Ziekenhuis Rotterdam - WOZ/Ozb - bouwleges - Energiebelasting

Raphaël Boegheim, vastgoedmanagement en huisvesting Maasstad“Thamar de Goede heeft het Maasstad Ziekenhuis vanaf 2006 bijgestaan.Sinds 2012 ben ik werkzaam in het Maasstad Ziekenhuis en sindsdien medeverantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille van het ziekenhuis. Het Maasstad Ziekenhuis heeft in 2011 haar deuren officieel geopend voor patiënten. In 2012 ben ik in samenspraak met Thamar begonnen aan het uitwerken van diverse vastgoed vraagstukken, zoals: WOZ-waarderingen,Werktuigvrijstellingen, Onroerendezaakbelastingen, Bouwleges, Zuiveringsheffing, Waterschapsbelasting en Energiebelasting.

Tijdens de samenwerking heb ik Thamar ervaren als een zéér deskundig, accuraat, klantgericht en communicatief vaardige professional, die haar vak verstaat. Op basis hiervan heb ik de samenwerking tot op heden dan ook als zeer prettig ervaren.”

 

Koninklijke Jongeneel - WOZ/Ozb

Han van Rooijen, Koninklijke Jongeneel“De Fiscale Zaak heeft de vastgoedportefeuille van ons bedrijf geheel doorgelicht. De structurele en gedegen werkwijze, gecombineerd met zeer veel kennis van de wet- en regelgeving heeft tot een substantiële verlaging van de WOZ aanslagen geleid. Daarnaast is de samenwerking met Thamar de Goede prettig en soepel verlopen.”

 

Nieuws over fiscale zaken

dFZ lid van de Jarige Job Business Club

dFZ draagt Stichting Jarige Job een warm hart toe en is daarom toegetreden tot de Jarige Job Business Club.

 

Lees verder

Over de fiscale zaak

de Fiscale Zaak werkt!

de Fiscale zaak werkt!

tevreden klanten zijn daarvan het bewijs

referenties